Thursday, March 24, 2011

Projek terbaru - Couple T- shirt

Assalamualaikum... :) hello everybody! especially followers and friends...
sebenarnya dalam minggu ni saya agak hepi jugak sebab blog ni dah mula dikunjungi.. maklumlah saya ni blogger baru sebenarnya.. blog pun buruks (>___<)heheheeee

Hari ni saya nak buat iklan sikit sebenarnya.. iklan ape? meh ar tengok2~ (n_n). Saya nak tanya sape sini yang dah ade pasangan? suami/isteri? pakwe/ makwe? hubby/baby?. Rasanya kebanyakan bloggers2 mesti dah ada kan? so kalau dah ada, saya rasa rugilah kalau korang takde bende ni.. tehehehe.... bende ape!? Astaghafirullah.. ni bukan produk untuk tenaga batin ar... rileks k.. barang saya cakap ni ialah "Couple T-Shirt"




Korang rasa ar kan... best tak kalau baju tu ade gambar korang dengan pasangan korang? dan baju tu direka mengikut corak dan warna kegemaran korang? pendek kata boleh buat suke ati ar.. amacam? best tak?





contohnya lebih kurang macam ni :

Front view
Ni corak pada bahagian depan baju tu...




dan bahagian belakang baju tu macam ni:

Back

Baju ni sebenarnya kawan saya punya.. kawan satu tempat kerja... dorang cakap banyak baju couple yang jual kat luar tu tak sesuai so dorang  order kat saya untuk saya buatkan design, edit gambar dan lukiskan doodle untuk baju couple dorang.. Sumenye saya buat sendiri mengikut citarasa dorang..






Kedua-dua mereka dah berpuas hati dengan design yang saya buat.. lepas ni dorang nak hantar pergi printing plakKorang pembaca-pembaca sume taknak ke buat baju macam ni? boleh juga dijadikan sebagai hadiah ulangtahun... Kalau nak boleh ar order terus dengan saya tak kisah nak mesej pakai FB ke.. atau blogger pun boleh.. email pun boleh.. email je kat Seveightsix786@hotmail.com atau search je kat FB pakai email tu... Alaaa~ susah sangat contact pakai FB je ar nah klik sini.Tapi kalau ade yang duk area Klang/Shah alam tu nak order elok ar kalau deal face to face lagi senang.. 

Ingat! saya cuma reka design-nya sahaja.. bukan buat siap dengan baju sebab saya belum ade kilang cetak baju lagi.. hehehee ^_^


Harga plak kalau macam gambar kat atas ni saya kenakan cuma RM50 sahaja. Harga juga bergantung pada corak, kalau simple mungkin saya kenakan RM40 je, kalau banyak corak dan warna mungkin lebih sikit dari RM50. Tapi jangan risau, deal dengan saya senang je, harga masih boleh dirunding lagi.. :)



Add caption

Apapun aku ucapkan terima kasih kat korang dua orang.. Seronok dapat bekerjasama.Kalau nak order lagi silalah jangan segan2..




Aku doakan kat ko Epi & Sue semoga korang kekal sampai ke jinjang pelamin pelamin anganku musnah... Aku dengar pun korang dah bercadang nak berkahwin akan datang.. bagus ar.. Aku akan doakan korang berdua.



Till next time....
Adios~


Wassalam....

2 comments:

aReFiE2_sUe said...

nice work bro..thanx

Sue'fie said...

yeah...i loike....thanx to u too,coz do nice tshrt to me n my hubby..:)