Monday, February 21, 2011

Erkk.. ade keje kosong part time tak?

Assalamualaikum.. ~ :)

     Hello everybody~
huhh.. lame tak update blog ni... (ape ar aku ni dah ar baru belajar blog patut rajin ar update)
bukan taknak update, tapi sebab bz ngan keje.. lagipun dah susah nak online kat opis ni..
ni pun online cover2.. online kat rumah? aku mane ade pc... aku kan orang yang tak berapa berada sangat.. :P
Kepada kawan-kawan yang bace entri ni, sori ar sebab entri kali ni agak bersifat perniagaan dan pentingkan diri sikit.. huhu





     sebenarnye pendapatan aku kurang mencukupi... gaji rendah.. huuu  T____T. aku ingat nak cari keje part time tapi susah plak.. takkan nak buat 2 keje sehari? letih ar... tapi duit tiap bulan memang tak cukup... so dalam entri ni aku nak promote diri aku sikit.. Yes sir/Madam, may i help you?




      ape sebenarnye yang aku boleh buat? hehe.. sebenarnye aku boleh ar buat design sikit-sikit tapi aku bukan ar graphic designer.. sini ade contoh sikit.. moh ramai-ramai usha jap kat bawah:



Kiwi Drink

 
Rosselle Drink


  perlukan pereka  bungkusan untuk produk?  label? logo?    mungkin saya boleh membantu anda mereka logo, label atau bungkusan produk tu...yang penting harga murah, tu pun boleh runding lagi... kalau design saya tak memuaskan tak perlu bayar.. (design mengikut kreativiti sendiri pun boleh)





      Atau mungkin juga ade yang nak buat design kat baju? pun saya boleh buat jugak, InsyaAllah..
sini ade contoh:

Contoh design baju



    Atau mungkin jugak ade yang nk saya buatkan header untuk blog,  InsyaAllah saya akan cuba buat yang terbaik mengikut selera korang sendiri




      Sesiapa yang berminat untuk aku buatkan design, so boleh ar tinggalkan komen ke, email, atau mesej  kat facebook je.. add pun takpe..

email/facebook : seveightsix786@hotmail.com
  
sekian~






pasal lukisan yang aku buat hari tu plak ape cite ye? yang tak kaler tu kan? haha.. 


ni lakaran asas yang belum dikalerkan lagi.. heeehe.. siap dah pun kaler.. hasilnye?? silalah scroll down.. >_<'



ok sampai sini je... 


Adios amigos~   (^_^)



 

No comments:

Tuesday, February 1, 2011

Takde idea (brain matter leaking out!)

Assalamualaikum.... :)

      Buat mase ni aku nak rehat dulu takde idea nak melukis untuk update blog... huuu   =____='
otak pun rase dah macam nak terkeluar... ramai gak aku tengok blogger2 lain pn tak update blog..
mungkin bulan ni bulan untuk blogger takde idea nk update blog.. :P



lukisan pun cincai je.. bodo2 je...

  • buat mase ni tak dapat nk update blog... idea pn takde..
  • gosip2 tak main ar taruk kat blog... takde faedah pn... untung pn takde jgk... huh!


  • kepada cik Amar.. hehe.. memang sy ade lukis
  • tapi tak kaler pun.. malas.. :P heheee


ni ar hasil yang tak kaler tu:

nanti bile dah datang mood baru sy kaler oke?  :)
hehehe.. adios~



Wassalam~

5 comments: